Oldal kiválasztása

Néhány mondat rólunk!

Kivitelezés – értékesítés egy helyen:

Cégünknél vásárolt termékek lerakásában is  illetve parkettázási munkák elvégzésében magas szintű tapasztalattal rendelkező, gyors, precíz, szakszerű, megbízható, munkájukra igényes melegburkoló szakemberek állnak rendelkezésére. Bemutató termünkben  található  termékekhez is  teljeskörű kivitelezést biztosítunk. Magánszemélyek, cégek és intézmények  megkeresését egyaránt fogadjuk.

Új parkettát szeretne? Lecserélné, a régit vagy csak felújítaná, netán felújításba kezdett?
Itt a helye! 🙂 A Parketta Kalmár a természet egy darabját varázsolja otthonába.

Cégünk fő tevékenysége a parkettázási munkálatok minőségi kivitelezése 1993 óta.

Nagy örömünkre szolgál, hogy már családi vállalkozásról beszélhetünk, aminek a legnagyobb előnye és a hozadéka a korrektség, megbízhatóság, rugalmasság és a minőség személyes garanciája.

Mi is ezt képviseljük. Számunkra fontos a megrendelő elégedettsége ezért garantáljuk a gyors, precíz, lelkiismeretes munkavégzést. Több éves kiváló szakmai tapasztalattal, modern gépparkkal és magas szintű szakértelemmel állunk minden munkához.

Szolgáltatásaink közé tartozik minden meleg burkolási munka fázis. Új aljzat készítésétől a pormentes csiszoláson át egészen az új valódi fa parketta lerakásáig.

Célunk

Célunk vevőink teljes körű kiszolgálása ezért nem csak a kivitelezéssel, hanem mindenféle padlók, kiegészítő termékek értékesítésével is foglalkozunk, így könnyen, gyorsan egy helyen lebonyolíthatja a meleg burkolással kapcsolatos ügyeit. Vállaljuk a megvásárolt anyag kiszállítását is. Több tíz éves szakmai tapasztalatunk, elkötelezett csapatunk
garantálja, hogy az üzletünkben megtalálható parketták választásával harmóniát teremtünk otthonába.

Magánszemélyek és intézmények megkeresését is fogadjuk.

Széleskörű, magas minőségű termékpalettával rendelkezünk ezért szinte biztos, hogy megtalálja az önnek megfelelő terméket annak érdekében, hogy szebbé varázsolja otthonát vagy a burkolni kívánt területet.

Választékunkban megtalálhatók:

Svédpadlók, Szalagparketták, Laminált padlók, Vinyl padlók, Hagyományos parketták, Lamella,-élkötegelt parketták, Intarzia, Lépcső elemek, Sportpadlók, Modul szőnyegek, Szegélylécek, Alátét anyagok, kiegészítők.

Bemutatótermünk a 13. kerület Lehel utca 7/a szám alatt található, ahol mindenkit szeretettel várunk!

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki űrlapunkat, és mi pár napon belül elkészítjük ajánlatát!